onsdag 22. mai 2013

Sjokoladecupcakes med rosa sjokoladekremHeisann! 

I helgen har vi feiret den første bursdagen til 1. og 3. åringene våre, begge har bursdag i mai så da slår vi de sammen :-) Da ville min eldste ha rosa kake, og da valgte jeg å lage en saftig sjokoladecupcake med rosa sjokoladekrem. De ble kjempegode og falt i god smak hos min datter. Start med den rosa sjokoladekremen kvelden før:

3 dl fløte
300 gram hvit sjokolade

Varm fløten, ikke kok!


Hell så den varme fløten over oppdelt hvit sjokolade og rør til all sjokoladen er avkjølt. Sett så dette kaldt til dagen etterpå.

Til 12 cupcakes:

150 gram smør
 1 1/3 dl vann
4 ss kakaopulver
2 egg
1,5 dl lettrømme
1 ts natron
3 1/2 dl sukker
3 1/2 dl hvetemel

Forvarm ovnen til 180 grader.


Start med å smelte smør, ha det så i en bolle.


Tilsett sukker,


egg,


lettrømme og vann, rør sammen. 


Ha så i melet iblandet kakao og natron. Rør sammen. 


Fordel røren i former, og stek midt i ovnen i ca 20 min. 


Avkjøl på rist.


 Perfekte cupcakes. 


Så fortsetter du med kremen som nå har stått kaldt natten over. Du tilsetter rett og slett rosa farge (eller annen farge) og pisker den opp. Ikke pisk for lenge, det tok bare 40 sekunder til meg.


Ha i en sprøytepose med valgfri tipp og dekorer cupcaken. Jeg er ingen ekspert på dette, pynter veldig sjelden cupcakes så jeg synes resultatet ble ok. Pynt gjerne med strøssel. 


Der har du rosa cupcakes til en liten prinsesse. 


Ha en flott dag i regnet :-)


3 kommentarer:

 1. Hvor mange cupcakes fikk du pynta med kremen? og hvilken farge brukte du? brukte du bare vanlig kontidorfarge fra butikken? håper på kjapt svar :D

  SvarSlett
 2. Goddag, jeg er Josef Lewis. En anerkjent, legitim og akkreditert utlåner. Vi gir ut lån av alle slag på en veldig rask og enkel måte, Personlig lån, Billån, Hjemslån, Studentlån, Bedriftslån, Oppdragsgiver, Gjeldskonsolidering. etc

  Få godkjent for en bedrift eller personlige lån i dag og få penger innen samme uke av søknaden. Disse personlige lånene kan godkjennes uavhengig av din kreditt og det er mange glade kunder å sikkerhetskopiere dette kravet. Men du vil ikke bare få det personlige lånet du trenger; du vil få den billigste. Dette er vårt løfte: Vi garanterer Den laveste prisen for alle lån med gratis sikkerhetsfordeler.

  Vi streber etter å gi et positivt varig inntrykk ved å overgå forventningene til kundene mine i alt jeg gjør. Vårt mål er å behandle deg med verdighet og respekt, samtidig som du yter den høyeste kvaliteten i tide. Ingen sosial sikkerhet Antall kreves og ingen kredittsjekk kreves, 100% garantert. Vennligst svar umiddelbart ved å bruke detaljene nedenfor hvis du er interessert i et lån og være fri for svindel ..

  E-post: progresiveloan@yahoo.com
  Ring / WhatsApp: +16626183756
  Nettsted: https://progresivefunding.wordpress.com  SvarSlett