torsdag 1. november 2012

Bananmuffins med sjokolade


Hei alle sammen!

I morgen klokken 12.00  er siste sjanse for å bli med på giveawayen. Vinneren vil  bli kontaktet og annonsert her på bloggen når det er klart. Så vil du bli med må du legge igjen en kommentar nå! :-D

I dag kan jeg friste med saftige bananmuffins med sjokolade, disse er luftige og saftige og hadde en nydelig smak av banan. For å toppe det hele hadde jeg i mørke sjokoladebiter som passer så godt sammen med banan. Jeg har aldri vært helt fornøyd med de bananmuffinsene jeg har prøvd før, de har bestandig blitt så tung, men denne ble suksess, luftige og saftige.


Til 12 medium muffins:

120 gram smør
150 gram sukker
2 egg
1 ts vaniljeekstrakt eller 2 ts vaniljesukker
250 gram hvetemel
2 ts bakepulver
3 bananer
150 gram sjokoladedråper eller hakket sjokolade

Start med å forvarme ovnen til 175 grader.Pisk sammen smør og sukker til det blir lyst og luftig, dette tar litt tid, men er verd det da resultatet blir mye bedre.Ha så i vaniljeekstrakt hvis du bruker det, og eggene. Pisk godt til du har en luftig røre.


Så har du i melet iblandet bakepulver og pisk bare til det akkurat har blandet seg. (bruker du vaniljesukker har du det i her)


Mos bananer, og bland de i røra.


Bland så i sjokoladen.


Ha i muffinsformer, og stek midt i ovnen i 20-25 min. Til de er gyllen og fin.


Og der har du kjempe gode muffins,

kanskje noe å bake til helgen hvis du har brune bananer liggende?


Ha en fin kveld alle sammen! :-)

6 kommentarer:

 1. Såg kjempegodt ut! :-D

  SvarSlett
 2. En av de beste muffins'ene jeg noen gang har smakt!
  Takk for kjempe god oppskrift :0)

  SvarSlett
 3. De var fantastiske! Lagde de i mini-former og de smakte helt herlig :) Deigen var så smidig og lett som jeg aldri har fått den før! Takk for oppskriften! Men, vet du om de er mulige å fryses? Og i så fall hvor lenge kan de stå? Klem :)

  SvarSlett
 4. Har ikke prøvd å fryse dem selv, men det går nok helt fint! Hvor lenge bakevarer kan oppbevares i fryseren er jeg litt usikker på men sikkert et par mnd :-) Ja disse er super gode, jeg baker dem ofte, tusen takk for fin tilbakemeldig :-) Klem :-)

  SvarSlett