torsdag 1. november 2012

Bananmuffins med sjokolade


Hei alle sammen!

I morgen klokken 12.00  er siste sjanse for å bli med på giveawayen. Vinneren vil  bli kontaktet og annonsert her på bloggen når det er klart. Så vil du bli med må du legge igjen en kommentar nå! :-D

I dag kan jeg friste med saftige bananmuffins med sjokolade, disse er luftige og saftige og hadde en nydelig smak av banan. For å toppe det hele hadde jeg i mørke sjokoladebiter som passer så godt sammen med banan. Jeg har aldri vært helt fornøyd med de bananmuffinsene jeg har prøvd før, de har bestandig blitt så tung, men denne ble suksess, luftige og saftige.


Til 12 medium muffins:

120 gram smør
150 gram sukker
2 egg
1 ts vaniljeekstrakt eller 2 ts vaniljesukker
250 gram hvetemel
2 ts bakepulver
3 bananer
150 gram sjokoladedråper eller hakket sjokolade

Start med å forvarme ovnen til 175 grader.Pisk sammen smør og sukker til det blir lyst og luftig, dette tar litt tid, men er verd det da resultatet blir mye bedre.Ha så i vaniljeekstrakt hvis du bruker det, og eggene. Pisk godt til du har en luftig røre.


Så har du i melet iblandet bakepulver og pisk bare til det akkurat har blandet seg. (bruker du vaniljesukker har du det i her)


Mos bananer, og bland de i røra.


Bland så i sjokoladen.


Ha i muffinsformer, og stek midt i ovnen i 20-25 min. Til de er gyllen og fin.


Og der har du kjempe gode muffins,

kanskje noe å bake til helgen hvis du har brune bananer liggende?


Ha en fin kveld alle sammen! :-)

8 kommentarer:

 1. Såg kjempegodt ut! :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Goddag, jeg er Josef Lewis. En anerkjent, legitim og akkreditert utlåner. Vi gir ut lån av alle slag på en veldig rask og enkel måte, Personlig lån, Billån, Hjemslån, Studentlån, Bedriftslån, Oppdragsgiver, Gjeldskonsolidering. etc

   Få godkjent for en bedrift eller personlige lån i dag og få penger innen samme uke av søknaden. Disse personlige lånene kan godkjennes uavhengig av din kreditt og det er mange glade kunder å sikkerhetskopiere dette kravet. Men du vil ikke bare få det personlige lånet du trenger; du vil få den billigste. Dette er vårt løfte: Vi garanterer Den laveste prisen for alle lån med gratis sikkerhetsfordeler.

   Vi streber etter å gi et positivt varig inntrykk ved å overgå forventningene til kundene mine i alt jeg gjør. Vårt mål er å behandle deg med verdighet og respekt, samtidig som du yter den høyeste kvaliteten i tide. Ingen sosial sikkerhet Antall kreves og ingen kredittsjekk kreves, 100% garantert. Vennligst svar umiddelbart ved å bruke detaljene nedenfor hvis du er interessert i et lån og være fri for svindel ..

   E-post: progresiveloan@yahoo.com
   Ring / WhatsApp: +16626183756
   Nettsted: https://progresivefunding.wordpress.com   Slett
 2. En av de beste muffins'ene jeg noen gang har smakt!
  Takk for kjempe god oppskrift :0)

  SvarSlett
 3. De var fantastiske! Lagde de i mini-former og de smakte helt herlig :) Deigen var så smidig og lett som jeg aldri har fått den før! Takk for oppskriften! Men, vet du om de er mulige å fryses? Og i så fall hvor lenge kan de stå? Klem :)

  SvarSlett
 4. Har ikke prøvd å fryse dem selv, men det går nok helt fint! Hvor lenge bakevarer kan oppbevares i fryseren er jeg litt usikker på men sikkert et par mnd :-) Ja disse er super gode, jeg baker dem ofte, tusen takk for fin tilbakemeldig :-) Klem :-)

  SvarSlett
 5. Trenger du et presserende lån, eller et investeringslån, eller alle slags lån? Elinal Financial Enterprises er en vellykket finansmegling, og tilbyr spesialdesignede finanspakker til kunder over hele verden. Vi kan tilby et helt utvalg av låneprodukter for forbedringer i ditt hjem. På usikrede fasiliteter kan de tilby et minimumslån på 3 000,00 euro og maksimalt 150 000,00 euro. Disse kan tas over fleksible vilkår på opptil 120 måneder. Hvis de sikrer lånet på en eiendom, kan de tilby lån fra 5 000 til 500 000 000 euro som kan tas over 30 år. Topp søknaden din til tinvestor53@gmail.com WhatsApp: + 1689-210-7004

  SvarSlett