lørdag 3. november 2012

Vinneren av giveawayen!


Heisann!

Nå har jeg kåret vinneren av giveawayen, og siden jeg vil at det skal være rettferdig brukte jeg random.org for å kåre en vinner, og de valgte ut kommentar nr: 19 som er Monica! :-) Gratulerer så mye! Denne foodprosessoren er din :-)


Jeg må samtidig få takke for alle flotte kommentarer og fine tilbakemeldinger jeg har fått underveis, det gir masse motivasjon til å fortsette bloggingen. 

2 kommentarer:

 1. Å nå ble jeg glad nå..
  Tusen tusen takk,har svart på mailen..
  Ønsker deg og dine en kjempe fin helg videre.
  Stor hilsen fra Monica Karin

  SvarSlett
 2. Goddag, jeg er Josef Lewis. En anerkjent, legitim og akkreditert utlåner. Vi gir ut lån av alle slag på en veldig rask og enkel måte, Personlig lån, Billån, Hjemslån, Studentlån, Bedriftslån, Oppdragsgiver, Gjeldskonsolidering. etc

  Få godkjent for en bedrift eller personlige lån i dag og få penger innen samme uke av søknaden. Disse personlige lånene kan godkjennes uavhengig av din kreditt og det er mange glade kunder å sikkerhetskopiere dette kravet. Men du vil ikke bare få det personlige lånet du trenger; du vil få den billigste. Dette er vårt løfte: Vi garanterer Den laveste prisen for alle lån med gratis sikkerhetsfordeler.

  Vi streber etter å gi et positivt varig inntrykk ved å overgå forventningene til kundene mine i alt jeg gjør. Vårt mål er å behandle deg med verdighet og respekt, samtidig som du yter den høyeste kvaliteten i tide. Ingen sosial sikkerhet Antall kreves og ingen kredittsjekk kreves, 100% garantert. Vennligst svar umiddelbart ved å bruke detaljene nedenfor hvis du er interessert i et lån og være fri for svindel ..

  E-post: progresiveloan@yahoo.com
  Ring / WhatsApp: +16626183756
  Nettsted: https://progresivefunding.wordpress.com  SvarSlett