søndag 24. mars 2013

Karamell blondies


Heisann!

Da er det påskeferie på meg og barna, og vi har over en uke fri! :-) Da blir det masse tid til baking og forhåpetligvis vær til å være ute å kose seg i sola. I går bakte jeg en karamell blondies med nydelig smak av karamell og litt sjokolade siden jeg hadde litt grovhakket stratos i røra også. Den ble kjempe god og skal bakes flere ganger! Jeg bakte den i en liten form (20x20), men vil du ha den større kan du doble eller tredoble den.


Til en liten langpanne (20x20):

170 gram mykt smør
3,5 dl lyst brunt sukker
2 egg
3,75 dl hvetemel
1/2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker (helst med ekte vanilje)
1 dl grovhakket stratos
14 smørbukk karameller
2 ss fløte

Start med å sette frem egg og smør på kjøkkenbenken og la det stå et par timer. 

Forvarm ovnen til 180 grader.Ha mykt smør og sukker i en miksebolle, miks til det er luftig.Ha så i ett og ett egg og miks til du har en luftig røre. 


Bland sammen mel, bakepulver og vaniljesukker i en bolle.


Ha i litt og litt av melblandingen opp resten av røra mens du mikser på lav hastighet, La det bare akkurat blande seg sammen. 


Ha så i grovhakket stratos og bland. 


 Ha så den ganske tykke røra i formen. Varm smørbukk og fløte enten på lav varme i en kjele eller forsiktig i mikro. 


 Ha den varme karamellen over kaka og bruk en kniv til å lage mønster. Stek midt i ovnen i 25-30 min.


 La den avkjølespå rist.


Da har du fantastisk gode blondies ferdig til å kose deg med! 


Ha en flott søndag alle sammen.
 

2 kommentarer:

 1. Flott beskrivelse og finer bilder av oppskriften.

  SvarSlett
 2. Goddag, jeg er Josef Lewis. En anerkjent, legitim og akkreditert utlåner. Vi gir ut lån av alle slag på en veldig rask og enkel måte, Personlig lån, Billån, Hjemslån, Studentlån, Bedriftslån, Oppdragsgiver, Gjeldskonsolidering. etc

  Få godkjent for en bedrift eller personlige lån i dag og få penger innen samme uke av søknaden. Disse personlige lånene kan godkjennes uavhengig av din kreditt og det er mange glade kunder å sikkerhetskopiere dette kravet. Men du vil ikke bare få det personlige lånet du trenger; du vil få den billigste. Dette er vårt løfte: Vi garanterer Den laveste prisen for alle lån med gratis sikkerhetsfordeler.

  Vi streber etter å gi et positivt varig inntrykk ved å overgå forventningene til kundene mine i alt jeg gjør. Vårt mål er å behandle deg med verdighet og respekt, samtidig som du yter den høyeste kvaliteten i tide. Ingen sosial sikkerhet Antall kreves og ingen kredittsjekk kreves, 100% garantert. Vennligst svar umiddelbart ved å bruke detaljene nedenfor hvis du er interessert i et lån og være fri for svindel ..

  E-post: progresiveloan@yahoo.com
  Ring / WhatsApp: +16626183756
  Nettsted: https://progresivefunding.wordpress.com  SvarSlett